Lämmittimet

Kvartsilämmittimellä luot viihtyisyyttä parvekkeelle ja terassille

Jos haluat viettää aikaa parvekkeella, terassilla tai vaikka takapihalla vielä pitkälle syksyyn tai jopa talvipakkasilla, kvartsilämmitin antaa siihen mahdollisuuden. Kvartsilämmitin lähettää lyhytaaltoista infrapunasäteilyä, joka ei lämmitä ilmaa, vaan ainoastaan ihmisiä ja esineitä, joihin se on suunnattu. Siksi lämmittimen lämmittävä vaikutus alkaa lähes välittömästi päälle kytkemisestä, eikä edes kova tuuli heikennä sen lämmitystehoa.

Älä päästä lämpöä harakoille

Kvartsilämmitin pääsee täyteen lämmitystehoonsa jo noin sekunnissa, joten sitä ei tarvitse käynnistää etukäteen tilaa lämmittämään. Riittää, kun napsautat lämmittimen päälle juuri silloin, kun siirryt ulkotilaan, jossa tarvitset lämmitystä.

Tämän ja pienen sähkönkulutuksensa vuoksi kvartsilämmitin on edullinen ja energiaystävällinen vaihtoehto perinteisempään kaasulämmittimeen verrattuna: Siinä, missä tavallisen kaasulämmittimen käyttö maksaa noin puolitoista euroa tunnissa, kvartsilämmitin lämmittää saman ajan 15 sentillä.

Edullinen ja miellyttävä kvartsilämmitin on huoleton, hajuton, äänetön ja turvallinen valinta laajentamaan kotisi ulkotilojen käyttömahdollisuuksia!

Lue lisää Tamar.fi

tamar